700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Şelatlı Protect AG Mix Koruyucu Manga Çinko Karışımlı Sıvı Gübre (0,5 Litre)

Garanti Süresi
24 Ay
* 67,68 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
67,68 TL
Şelatlı Protect AG Mix Koruyucu Manga Çinko Karışımlı Sıvı Gübre
Tüm sebze ve meyvelerde topraktan yapılacak uygulamalarda 1000m² alana 400-500 cc düşecek şekilde uygulama yapılır.Yapraktan yapılacak uygulamalarda 1000 m² alana 200-250 cc düşecek şekilde uygulama yapılmalıdır.
İçerik     W / W
Mangan ( MN )     %7
Çinko ( ZN )     %4
Yoğunluk     1,3 Kg / Lt

Şelatlı Gübre Ne Demektir?
Şelat Demir, bakır, çinko, magnezyum, mangan) yarayışsız forma dönüşmelerini engeller, yarayışlılığını artırır ve besinin bitki tarafından daha kolay alınmasını sağlar. Metallerin dışındaki maddelerde şelatlama önemli değil.Burada en kaba tabirle bitkiye verilen demir gübresi paslanırsa bitkinin alabileceği formdan çıkar.Şelat bu noktada havayla teması olan metallarin bitkinin alabileceği formdan çıkmasını engeller.
 
MANGAN
Demir ile birlikte klorofil oluşumuna yardım eder. Bu nedenle fotosentez için gereklidir. Bitkilerde çeşitli enzimlerin işleyişinde etkilidir ve aynı zamanda protein ve karbonhidrat oluşumunda rol oynar. Bitki gelişmesine yardımcı olmak için bakır, demir ve çinko ile kombinasyonlar oluşturur.
 
ÇİNKO
Çinko bitkilerde klorofil oluşumu ve gelişmeyi teşvik eden hormonların faaliyetleri için gereklidir. Suyun bitkiye alınımı ve kullanımında görev alır. Fazla miktarlarda yapılan fosforlu gübreleme, potasyumu yüksek topraklar ve kireçli topraklar çinko noksanlığına neden olmaktadır. Noksanlığı durumunda bitki gelişiminde gerileme, yaprak boyunda azalma ve şeklinde bozulma, meyve boyu ve gelişiminde azalmalar görülür.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Şelatlı Protect AG Mix Koruyucu Manga Çinko Karışımlı Sıvı Gübre (0,5 Litre) KRTUWXZ8 Şelatlı Protect AG Mix Koruyucu Manga Çinko Karışımlı Sıvı Gübre (0,5 Litre)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.