700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Nikah Tohumu Konsept 1

Kategori
Garanti Süresi
24 Ay
* 25,58 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
25,58 TL
Nikah Tohumu Konsept1
Nikah tohumu konseptinde bir akıllı saksı içerisine tohum, tohum bilgileri ,çimlendirme toprağı yerleştirilecek ve üzeri resimli etiket ile kapatılacaktır.Gerekli kurdelesi yapılacaktır.
 
Kullanılan Malzemeler:
-Asetat
-Kurdela 6mm-10mm
-Tohum:Seçimi yapılabilecek tohum çeşitleri, unutma beni çiçeği, bodur petunya,bodur hüsnüyusuf çiçeği,çin karanfili, horoz ibiği çiçeği,kolyos çiçeği, bodur aynı safa çiçeği,chinensis aster çiçeği, hercai menekşe çiçeği, haseki küpesi çiçeği, bodur zinya çiçeği , tıbbı aromatik tohumlardan ise iri yapraklı fesleğen, mor yapraklı fesleğen, nane tohumudur.Bir paket içerisinde 50 tohum olacaktır.
-Akıllı Toprak:Toprak içerisinde cocopit, ponz ve yavaş salınımlı akıllı gübre mevcuttur.
-Masa Tipi Akıllı Saksı:0,13 lt
Not:Üst kapağa farklı resim uygulaması düşünüyorsanız tasarım değiştirilebilir.Farklı bir tasarımınız var ise tasarım bölümü belirtmeniz durumunuzda sizinle irtibata geçecektir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nikah Tohumu Konsept 1 Birbirinden farklı renklerde nikah tohumu tasarımları en uygun fiyata E-fidancim.com'da. BFHMN368 Nikah Tohumu Konsept 1

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.