700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Kılçıksız Tombul İspir Şeker Fasulye Fidesi 5 adet

Kategori
* 51,44 TL den başlayan taksitlerle!!
1.00 Puan - 2 Değerlendirme
51,44 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Fasulye Fideleri Nasıl Ekilir-Dikilir?

Almış olduğunuz veya yetiştirmiş olduğunuz fasulye  fidelerini  dikimi yapmadan önce dikim yapacak olduğunuz  bahçenizin tavına gelmiş  ve işlenmiş olması gerekir. Toprak ısının uygun olması ,don olayların geçmiş olması ve fasulye fidesi dikimi yapılacak toprağın yeterli mineral yoksa gerekli torf ve organik gübrelerle  gıda takviyesi yapılması gerekir.


Fasulye fidelerinizin dikimi için toprak uygunsa mümkünse fide dikimi için uygun serin ve rüzgarsız havaları seçin.Fasulye fidesinin daha fazla güneş ışığından yararlanması için kuzey-güney istikametindeki dikimleri tercih ediniz.Fide dikimlerinde sıralar üzerinde çift  dikim yapmanız uzun vadede size hem sulama ve hasat açısından maliyetleri azaltacaktır.

Fasulye fidelerini
  sıralar üzeri  mesafe 7-10  cm ,sıralar arası  40-60  cm olacak şekilde dikebilirsiniz
 



Fasulye  Fidelerini  Dikim sırasında şekilde gördünüz gibi bitkinin viyolde kalan kısmınının tamamı(fidenin yaklaşık 3 te 2 si) toprak altında olmalıdır.Fasulye fidesi dikimini yaptıktan hemen sonra mutlaka can suyu vermeniz gerekmektedir.
Fide
Geçen hafta gelen kargomda 4 çeşit fide siparişi verdim fasulye fidesi kargoya konulmamış WhatsAppla iletişime geçmeye çalıştım ama dönüş olmadı.Tekrar sipariş gireceğim umarım bu sefer eksiksiz gelir
N... G... | 30/05/2021
Fidel
4 adet fide siparişi verdim bunun fideleri kargoya koyulmamış whatsap la iletişime geçmeye çalıştım dönen olmadı tekrar sipariş gireceğim umarım bu sefer fidelerim eksiksiz gelir..
N... G... | 30/05/2021
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kılçıksız Tombul İspir Şeker Fasulye Fidesi 5 adet Bedava Kargo İmkanı ile Kapınıza Gelsin Üstelik Online Ödeme İmkanı ile Tombul Fasulye Fidesi Satışı. FİDOMAT97 Kılçıksız Tombul İspir Şeker Fasulye Fidesi 5 adet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.