700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Doğal Soya Fasulye Fidesi (5adet)

* 56,77 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
56,77 TL
Soya Fasulyesi Fideleri Nasıl Ekilir-Dikilir?
Almış olduğunuz veya yetiştirmiş olduğunuz soya  fidelerini dikimi yapmadan önce dikim yapacak olduğunuz bahçenizin tavına gelmiş ve işlenmiş olması gerekir. Toprak ısının uygun olması ,don olayların geçmiş olması ve soya  fidesi dikimi yapılacak toprağın yeterli mineral yoksa gerekli torf ve organik gübrelerle gıda takviyesi yapılması gerekir.

Fidelerinizin ikimi için toprak uygunsa mümkünse fide dikimi için uygun serin ve rüzgarsız havaları seçin.Soya fidesinin daha fazla güneş ışığından yararlanması için kuzey-güney istikametindeki dikimleri tercih ediniz.Fide dikimlerinde sıralar üzerinde çift dikim yapmanız uzun vadede size hem sulama ve hasat açısından maliyetleri azaltacaktır.

Soya fidelerini fideler arası20 cm , sıra üzeri 50-60 cm olacak şekilde dikebilirsiniz


Soya fasulyesi  Fidelerini Dikim sırasında şekilde gördünüz gibi bitkinin viyolde kalan kısmınının tamamı(fidenin yaklaşık 3 te 2 si) toprak altında olmalıdır.Soya fidesi dikimini yaptıktan hemen sonra mutlaka can suyu vermeniz gerekmektedir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Doğal Soya Fasulye Fidesi (5adet) Doğal Soya Fasulye Fidesi satışı uygun fiyat ve bedava kargo seçeneği ile E-fidancim.com'da. FKUVX467 Doğal Soya Fasulye Fidesi (5adet)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.