700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Big Hacker Gübre

Garanti Süresi
24 Ay
* 105,80 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
105,80 TL
Bighacker bitkisel organik maddelerce zengin bir formülasyondur. Bighacker’den en iyi sonucu alabilmek için ürünün bitki kök seviyesinde homojen yayılım yapması sağlanmalıdır.Bu doğrultuda Bighacker tınlı ve killi topraklarda sulama başlangıcı ile beraber uygulamaya başlanarak,sulama sonunda 1-2 dakika sade su verilerek bitirilmelidir.Kumlu topraklarda ise önce bol su verilip arkadan Bighacker ile sulamaya devam edilerek sulama sonunda 1-2 dakika sade su verilerek uygulama bitirilmelidir.

KULLANIM DOZLARI: Bighacker`in uygulama dozları toprağın ve bitkilerin durumuna göre değişmekte olup genellikle bahçe bitkilerinde ,sebze ve meyve ağaçlarında topraktan sulama sistemleri ile dekara 1 lt dozunda uygulanır.Sorunlu bitkilerde uygulama 2 hafta arayla tekrarlanmalıdır.400 litre suya 1 litre karıştırarakta uygulama yapabilirsiniz.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Big Hacker Gübre Big Hacker Beyaz Sinek ve Nematod İlacı satışı güncel fiyatları nemato ilacı satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. CDKRUVX3 Big Hacker Gübre

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.