700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

20-20-0 Süper Kükürtlü Kompoze Gübre (1 kg)

* 7,14 TL den başlayan taksitlerle!!
0.00 Puan - 0 Değerlendirme
7,14 TL
Hızlı Gönderi
Stoktan Teslim
Kükürtlü Kompoze Gübre
Kompoze gübreler azot,fosfor  ve potasyum besin elementlerinin bitkini alacağı formda olacak şekilde farklı kobinasyonları ile oluşan gübrelerdir.Fidan dikiminden sonra rahatlıkla bitki gelişimi için kullanabilirsiniz.Tek yaşlı meyve fidanlarından yarım çay bardağı , süs bitkilerinde ise 1 tatlı kaşığı kullanabilirsiniz.Yapısında azot,fosfor, potasyuma kükürtveçinko ilave edilerek güçlendilirilmiş bir gübredir.20-20-0 içerisindeki azot,fosfor ve potasyum yüzdelerini vermektedir.E-fidancim.com üzerinden gübre ve diğer ürünleri 7/24 sipariş verebillir iletişim numaralarımızda bizleri arayarak telefonla siparişlerinizi verebilirsiniz.
 
Azot (N) – DAL : Bitkinin çimlenmesindeki temel besin elementidir. Bitkinin yaprak sayısının arttırmasının yanı sıra, bitki gelişimi için olmazsa olmaz elementlerden biridir. Bazı bitkilerde kardeşleşmeyi sağlayan azot, fotosentez yüzeyini canlı tutarak daha çok kuru madde oluşturur. Azot eksikliliğini bitki yaprağındaki sarı rengin yoğunluğuyla anlayabiliriz. Her bitki için azot ihtiyacı farklılık gösterir.

Fosfor (P) – DÖL : Toprakta belli bir miktarda bulunur, fakat bu miktar bitki gelişimi için yeteri kadar değildir. Ekimle birlikte toprağa verilmesi gereken fosfor, hemen hemen tüm bitkilerde çiçeklenmeyi sağlamanın yanı sıra bitkilerin döllenmesini sağlamış olur. Bitkiyi güçlendirerek yatma ve kırılmayı önleyen fosfor, düşük ısılarda bitkiyi donmalara karşı da korur. Bazı ürünlerde enerji kaynağıdır. Eksikliği bitkinin yaprağındaki mor renk ile anlaşılabilir. Fosfor, toprakta yavaş hareket eder.

Potas (K) – BAL : Toprakta en çok bulunan besin elementlerinden olmasına rağmen bitkiler, bu elementten yararlanamazlar. Kükürt potasın açığa çıkmasında önemli bir unsurdur. Bitkiler potasın suda çözünen sülfat veya oksit formda olanlarından hızlı ve kolayca yararlanır. Bitkilerin hastalanmasında direnç sağlayan potas, ürünlerin tadı ve aromasını da düzenler. Ürünü canlılık katan potas, aynı zamanda ürünün raf ömrünü arttırır. Bitkideki potas eksikliği bit ki yaprağının kenar kısımlarının kurumasıyla anlaşılabilir. Aynı zamanda potas eksiliği sonucu bitki yaprağı kıvrılır ve sararır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
20-20-0 Süper Kükürtlü Kompoze Gübre (1 kg) 20-20-0 Süper Kükürtlü ve Çinkolu Kompoze Gübre satışında en uygun fiyat ve ödeme seçeneği E-fidancim.com'da. ABCGq1 20-20-0 Süper Kükürtlü  Kompoze Gübre (1 kg)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.