700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Ayva Fidanı Çeşitleri Ve Özellikleri

Ayva Fidanı Çeşitleri Ve Özellikleri
Ayva Fidanı Çeşitleri Ve Özellikleri 
Ayva Fidanı Çeşitleri Ve Özellikleri
Yaz kış dikilebilen tüplü ayva fidanları ülkemizin birçok yerinde farklı çeşitleri yetiştirildiği bilinmektedir. Tüketim şekline ve kültürel yapıya bağlı olarak sık üretimi yapılan armut fidanlarının ülkemizde en iyi bilinen ve yetiştirilen çeşidi bulunmaktadır. Bunlar;

Eşme ayva; Marmara Bölgesi’ne ait bir ayva türüdür. Sulu ve mayhoş olan lezzeti ile ülkemizde en çok rastlanan ayva çeşidinden biridir.

Ekmek ayva; Meyveleri oldukça iri ve gösterişlidir. Sapları kısa, meyveleri büyük, karın kısmı geniş, kabukları sarı, üzeri hafif tüylü ve meyveleri etlidir. Eylül ayında hasat edilen ekmek ayva fidanımızın raf ömrü uzun olup şubat ayına kadar muhafaza edilebilir. Oldukça verimli ayva fidanının büyüme hızı normaldir. 

Limon ayva; Son yıllarda oldukça popülerlik kazanan ayva fidanlarının en yaygın yetiştirilen çeşitlerinden biridir. Tadının mayhoş olmasından dolayı bu ismi almıştır oldukça dayanıklı ve verimli bir yapıya sahiptir.

Ayva fidanı ve çeşitleri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için 0324 774 67 77 numaralı telefondan bizlere ulaşabilir veya 0542 827 69 47 numaralı whatsapp üzerinden bizlere yazabilirsiniz. Sitemiz üzerinden kredi kartı havale posta çeki ödeme yöntemlerini kullanarak Ayva fidanı ve diğer meyve fidanı çeşitlerini, sebze fidesi, çiçek fidesi, sebze tohumu ve çiçek tohum siparişlerinizi verebilirsiniz. Sosyal medya hesaplarımız facebook, instagram, twitter ve youtube hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.