700 TL ÜZERİ ALIŞVERİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

Granül Kaktüs Sukulent Gübresi (0,5 kg)

* 21,46 TL den başlayan taksitlerle!!
3.00 Puan - 2 Değerlendirme
21,46 TL
Granül Sukkulent Kaktüs Gübresi
Bünyesinde %10 N (Azot), %20 P2O5 (Fosfor) ve %1 Zn (Çinko) bulunmaktadır. Diğer çok besinli kompoze gübrelerden en önemli farkı bünyesindeki potasyumun, potasyum sülfat (SOP) bazlı olmasıdır.

Toprakta fosfor ve potasyumun bitkinin kılcal kök derinliğine inme kabiliyetinin az olması nedeniyle bu iki besin maddesini ihtiva eden gübreler genellikle bir defada taban gübresi olarak verilir. Bu nedenle bu iki besin maddesinin miktarı azota oranla bir kat daha fazla tutulmuştur. Azotun toprakta yağışlarla ve sulama suyu ile toprağın derinliklerine doğru yıkanması nedeniyle, bitkilerin azot ihtiyacı üst gübre olarak birkaç kez uygulandığı takdirde karşılanabilmektedir. Süper Gold Kompoze gübresinde azotun fosfor ve potasyuma oranla daha az olmasının birinci nedeni budur. Fosfor ve potasyum bitkinin kök gelişmesini artırırken, azotlu gübreler ise toprak üstü kısmının gelişmesini sağlar.

Kaktüs Sukkulent İçin Gübre Kullanımı

Granül şeklinde olan gübre 2-3 gram toz hale getirilere 1 litre su içerisine karışıtırılır.Kaktüs ve sukkulent sulaması yapılırken bu sulu karışım saksı dibi ıslanıncaya kadar uygulanır.Kışın uygulanması tavsiye edilmez.Gübre uygulamasının Mart ayı ile beraber uygulanması daha iyi olacaktır.

intarnette renk farklı
evet bu soruya aynen katılıyorum lütfen cevap verin

https://www.youtube.com/watch?v=76gPlvjcxv0

bu videoya istinaden aldım bende gübreyi tarif ve renk farklı birbirinden
Sinan Aslan | 04/06/2020
Gübre
İnternette granül gübrenizin siyah olduğunu görmüştüm. Acaba başka renk granül gübreniz var mı yoksa sadece beyaz mı var ?
Hacer Çalışkan | 31/05/2020
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Granül Kaktüs Sukulent Gübresi (0,5 kg) Granül Kaktüs Gübresi satışı güncel fiyatları kaktüs gübresi satın almanın en kolay yolu E-fidancim.com'da. LSWZ5679 Granül Kaktüs Sukulent Gübresi (0,5 kg)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.